23 de setembre 2020

PRIMERS DIES D'AQUEST NOU CURS

COMENÇAM UN NOU CURS BEN DIFERENT, PERÒ AMB MOLTA ALEGRIA DE TORNAR A  TREPITJAR L'ESCOLA I VEURE ELS AMICS. SOM A UN NOU GRUP, I SERÀ UNA OPORTUNITAT PER CONÈIXER-NOS TOTS I FER BONS AMICS I AMIGUES. 

PER AIXÒ AQUESTS PRIMES DIES HEM APROFITAT PER FER DINÀMIQUES DE COHESIÓ DE GRUP, DE CONEIXEMENT I FOMENT DE L'AUTOESTIMA. EL PAPER MÀGIC, TERRA-MAR-AIRE, JO MAI MAI, 2 VERITATS I UNA MENTIDA, DIRECTOR D'ORQUESTRA, UNA PARAULA, EM SENTO BÉ AMB MI MATEIX PER... SÓN JOCS QUE HEM ANAT FENT AQUEST DIES.
HEM HAGUT DE REPENSAR ENTRE TOTS ELS ENCARREGATS PER ADAPTAR-NOS A LA NORMATIVA I AFAVORIR LA SEGURETAT...AQUESTS SÓN ELS QUE HEM ELEGIT:

- DATA: RECORDA LA DATA A NA MARGALIDA
-FINESTRES: TANCA LES FINESTRES
- 3 EMES: RECORDA LES 3 NORMES DE SEGURETAT
- REGISTRE MUSICAL: ENREGISTRA LES PROPOSTES MUSICALS QUE FAN ELS COMPANYS DURANT EL BERENAR.
- DE PATI : RECORDA LA ZONA DE PATI QUE TOCA CADA DIA I FA PROPOSTES DE JOCS.
- REI DEL SILENCI: AFAVOREIX EL BON CLIMA DE TREBALL
- COMODÍ: SI ALGÚ NO VE FA EL SEU CÀRREC O LI RECORDA.

TAMBÉ HEM CONSENSUAT LES NORMES D'AULA PER TAL D'AFAVORIR UN BON CLIMA DE FEINA. SÓN AQUESTES CINC.


HEM PENSAT ENTRE TOTS JOCS DE PATI ON S'EVITI EL CONTACTE... I EN TENIM UNA BONA LLISTA!! ELS MOMENTS DE PATI, ENS HO PASSAM MOLT BÉ! 
JUGAM A "PATITO INGLÉS", "L'ARANYA", "BOMBA INVISIBLE", "COME COCOS", "STOP AMB XURROS", FEIM CARRERES...DESPRÉS DE PATI, ARRIBA EL MOMENT DE LA RELAXACIÓ, TENIM UNS MINUTS PER BEURE AIGUA, PINTAR UN MANDALA, LLEGIR UN LLIBRE, ACABAR FEINETES, DIBUIXAR, FER PAPIROFLEXIA, JUGAR AMB EL TANGRAM, EN DEFINITIVA ÉS UN MOMENT PER RELAXAR-NOS I PREPARAR-NOS PER DUES HORES MÉS DE FEINA. 

 DINS L'AULA ESTAM ASSEGUTS DE MANERA INDIVIDUAL, AIXÒ AJUDA A GUARDAR LA DISTÀNCIA I TAMBÉ AFAVOREIX UN BON CLIMA DE FEINA. DUIM LA MASCARETA POSADA I ENS POSAM GEL CADA VEGADA QUE ENTRAM I SORTIM DE L'AULA. HO FEIM SUPER BÉ!
DE TANT EN QUANT NA MARGALIDA ENS PROPOSA AIXECAR-NOS I L'ENCARREGAT DE PATI TRIA UN JOC PER MOURE UN POC EL COS I FER PETITS DESCANSOS CEREBRALS. ENS ENCANTA!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARIS DE JUNY-JULIOL.

  Per acabar el curs amb un bon gust de boca, res millor que una convidada dels companys que fan els anys aquests mesos. MOLTS D'ANYS i ...