03 d’octubre 2020

COMENÇAM AMB LES TAULES I LA GEOMETRIA

 LA SETMANA PASSADA VAM COMENÇAR A INTRODUIR LA TAULA DEL DOS. PERÒ ABANS VAM FER UN PARELL D'EXERCICIS PER ENTENDRE PERQUÈ LES FEIM SERVIR. JA QUE MÉS IMPORTANT QUE MEMORITZA-LES, ÉS SABER LA SEVA UTILITAT I QUAN APLICAR-LES. 

LES TAULES ENS FACILITEN I AGILITZEN EL CONTATGE. ENGUANY LES PRESENTAREM TOTES I LES COMENÇAREM A APRENDRE. LA SEVA MEMORITZACIÓ ÉS UN PROCÉS LLARG, NORMALMENT, A FINAL DE 4T DE PRIMÀRIA ES CONSIDERA QUE LA MAJORIA D'INFANTS  JA LES S'HAURIEN D'HAVER APRÈS.

NOSALTRES VAM CONSTRUIR LA DEL DOS AMB LES REGLETES I HEM FET ACTIVITATS PER TAL DE COMENÇAR A MEMORITZAR LA DEL DOS, ENTRE D'ALTRES UN PRECIÓS "PIO PIO".  

TAMBÉ HEM TREBALLAT LA GEOMETRIA PLANA AMB EL TANGRAM, AIXÍ COM CONCEPTES D'ORIENTACIÓ ESPAIAL. PRIMER NA MARGALIDA ENS VA FER UN DICTAT GEOMÈTRIC I NOSALTRES HAVÍEM DE DIBUIXAR COL·LOCANT LES PECES SEGONS LES SEVES INDICACIONS. LLAVORS VAREM SER NOSALTRES QUI VAM DICTAR UN DIBUIX A UN COMPANY, QUE HAVIEM CONFECCIONAT PRÈVIAMENT AMB LES PECES DEL TANGRAM. ENS HO VAM PASSAR LA MAR DE BÉ. 

PER ALTRA BANDA TAMBÉ HEM COMENÇAT A REPASSAR LA NUMERACIÓ, A SUMAR I RESTAR DESCOMPOSANT, HEM TREBALLAT AMB LA TAULA NUMÈRICA DEL CENT, CERCANT RELACIONS, FENT CÀLCULS, PROBLEMES ORALS I MARCANT ELS RESULTATS AMB EL ROTULADOR VELEDA A LA TAULA... TAMBÉ HEM COMENÇAT AMB LA RESOLUCIÓ DE PROBLEMES, DETECTAR LES DADES, LA PREGUNTA, PENSAR I FER L'OPERACIÓ I ESCRIURE LA RESPOTA...LA PROPERA SETMANA MÉS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARIS DE JUNY-JULIOL.

  Per acabar el curs amb un bon gust de boca, res millor que una convidada dels companys que fan els anys aquests mesos. MOLTS D'ANYS i ...