07 de novembre 2022

UNA ULLADA A LES SESSIONS D'EDUCACIÓ FÍSICA

Començàrem les primeres sessions realitzant jocs de presentació i cohesió.  Després treballàrem habilitats motrius com els desplaçaments, els salts i els girs. Vàrem aprofitar per conèixer diferents modalitats de l’atletisme: llançament de disc, de pes, cursa d’obstacles, marxa, relleus…


El curs passat ens iniciàrem en el fantàstic món de l’acrosport, així que enguany ja ens hem atrevit a crear un petit espectacle. TOTES les figures les hem CREAT NOSALTRES, arribant a acords amb el nostre equip cooperatiu.

Mirau, mirau!!!Ho hem fet tan bé que avui ho hem mostrat als més petits de l’escola.Han al·lucinat!Tornam grans!!! Alguns recordam quan noltros érem el públic i els grans venien a fer demostracions d'acrosport durant el pati. Després a psico li deiem a na Maria que noltros també ho volíem fer. Idò mirau, tot arriba, ara sou voltros els artistes. ENHORABONA!!!


Mirau quines fotos més divertides de quan teniu 4 anyets. Tot i que no teniem gaire en compte les normes de seguretat que na Maria tant ens repeteix😓.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SORTIDA A SA FINCA DE VILLAFRANCA ES CREMAT

Dijous vam fer una sortida a  la finca Es Cremat  de Vilafranca de Bonany gràcies al programa "L'aliment que ens uneix"; Un pr...