09 de març 2023

D'ON HA SORTIT L'AIGUA DE LA GARRAFA??

AVUI HEM VISITAT L'HORT I HEM VIST COM EL PLÀSTIC QUE COBRIA EL PLANTER DE TOMÀTIGUERA QUE HAVIEN FET ELS ALUMNES DE 3R ESTAVA PLE DE GOTES D'AIGUA PER DINS, IGUAL QUE ELS BARRALS QUE COBRIEN LES LLETUGUES. 

NA MARGALIDA ENS HA DEMANAT SI SABÍEM D'ON HAVIA SORTIT AQUESTA AIGUA... DESPRÉS D'ALGUNES HIPÒTESIS I DE RECORDAR UN POC EL QUE HEM APRÈS DELS CANVIS D'ESTAT HEM ARRIBAT A LA CONCLUSIÓ QUE HAVIA ESTAT PERQUÈ EL VAPOR D'AIGUA DE L'AIRE S'HAVIA REFREDAT EL MATÍ I HAVIA PASSAT A ESTAT LÍQUID... HEM PARLAT DE LA CONDESNSACIÓ I D'ALTRES EXEMPLES COM QUAN POSAM UNA OLLA AL FOC, O LES GOTES DEL MIRALL QUAN ENS DUTXAM.... I A GRAN ESCALA EL CICLE DE L'AIGUA.... QUE SERÀ EL QUE INVESTIGAREM A PARTIR D'ARA... PER AIXÒ EN EQUIPS COOPERATIUS HEM RECORDAT EL QUE SABIEM I EL QUE ENS AGRADARIA APRENDRE SOBRE EL CICLE I L'AIGUA. 

TAMBÉ HEM VISITAT L'HORT I HEM VIST COM HA CANVIAT DES DE LA DARRERA VEGADA. HEM RECORDAT LES PLANTES QUE HI HA, LA PART QUE APROFITAM D'ELLES,  I HEM POGUT COMPROVAR COM JA HI HA PÉSOLS I FAVES!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANIVERSARIS DE JUNY-JULIOL.

  Per acabar el curs amb un bon gust de boca, res millor que una convidada dels companys que fan els anys aquests mesos. MOLTS D'ANYS i ...